Üzleti és gazdasági képzésajánló

Forrás: Sämling

Szeretne naprakész tudásra, üzleti és/vagy munkaerő piaci előnyre szert tenni? Színvonalas képzések 2016-ban is azoknak, akiknek fontos a folyamatos szakmai fejlődés és megújulás.

Üzleti, gazdasági képzések a Sämlingnél

A Sämling Üzleti Oktatási Központ színvonalas üzleti képzéseit azoknak ajánlja, akiknek fontos a folyamatos szakmai fejlődés és megújulás, továbbá akiknek hasznos a nemzetközi tudás és német oklevél.

VÁLLALATI SZIMULÁCIÓ KÉPZÉS


Valós piaci helyzetben egy-egy döntés meghozatalakor helyt kell állnia mind vezetői, mind kontolleri képességeinknek. Sokan visszakozhatunk egy ilyen szerep felvállalása előtt, rosszabb esetben pedig akár komoly károkat is okozhatunk cégünknél.
A 4 napos tréningen egy olyan szimulációs programot alkalmazunk, mely 127 tényező figyelembe vételével, egy algoritmus segítségével szimulálja a piac működését és a piaci reakciókat a meghozott döntésekre.
A szimulátor problémákat állít a résztvevők elé, próbára teszi képességeiket, játszva tanít, és ad valódi tapasztalatot és tudást.
Időpont: 2016. január 30-tól (4 szombati nap)
Helyszín: Budapest II. kerület, Tárogató út 2-4. IBS oktatóterem

További részletek a weboldalon >>

 
PROJEKTMENEDZSEREK SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSE

Kinek szól a 2 napos képzés?

  • Gyakorló szakembereknek, akik projektekben gondolkoznak és dolgoznak, de a projekthibákat el szeretnék kerülni, valamint fontos számukra a projektek jó minőségű tervezése és kivitelezése.
  • Akik a projektet kockázati alapon szeretnék értékelni, tervezni és kivitelezni. Továbbá hasznosan forgathatják a gyakorló pályázók és projektekben résztvevő vezetők, és projekt tagok is.
  • Ajánljuk továbbá pályázóknak a pályázatok professzionális beadásához, valamit pályázati nyerteseknek, az elnyert pályázat határidőre és jó minőségben történő elkészítésére, az adott költségkalkulációs elemek nyomon követésére.
  • A felsőoktatás hallgatói is haszonnal forgathatják tanulmányaik elmélyítésére és a gyakorlatra való felkészülésre.
  • A már a projektmenedzsment kurzuson részt vett hallgatók is használhatják, szakmai ismeretük felfrissítésére.

Időpont: 2016. február 10-11.
Helyszín: Budapest (pontos helyszín szervezés alatt áll)

További részletek a weboldalon>>

 
CASH FLOW CONTROLLING KÉPZÉS

A workshop keretében bemutatott összefüggések példákon keresztül kerülnek feldolgozásra. A résztvevők egyénileg vagy kis csoportokban elkészítik egy minta vállalat cash-flow kimutatását, alkalmazzák a cash-flow controlling mutatókat, értékelik a vállalat pénzteremtését és pénzfelhasználását. A program keretében a résztvevő saját vállalatára, szervezetére jellemző problémák megbeszélésére is lehetőséget biztosítunk. A cash-flow kimutatás elkészítéséhez és elemzéséhez Excel alapú programokat is a rendelkezésére bocsátunk.
Résztvevőink mondták:
"Nagyon tetszett az oktató kedvessége és szakmai hozzáállása, a gyakorlati példák felsorolása."
"Jó volt, hogy az előadó minden résztvevő területéhez hozzászólt és adott tanácsot."
Időpont:2016. március 10.
Helyszín: Sämling székház - oktatóterem, Budapest XII. kerület Németvölgyi út 64.

További részletek a weboldalon >>

 
MUNKAÜGYI ADATVÉDELEM KÉPZÉS

Szeretne a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályokról átfogó, a Munka Törvénykönyvére, a közszféra foglalkoztatási törvényeire és az adatvédelmi törvényre is kiterjedő képet kapni, egyben megismerni a hatósági és bírói gyakorlatot?
Jöjjön el a Sämling Kft. által szervezett egynapos Munkaügyi adatvédelmi képzésre, ahol lehetősége nyílik feltenni saját kérdéseit is!
Oktató: dr. Sepsi Tibor – Átlátszó.hu
Időpont:2016. március 30.
Helyszín: Sämling székház - oktatóterem, Budapest XII. kerület Németvölgyi út 64.

További részletek a weboldalon >>

 
HR BASIC KÉPZÉS

Amennyiben rendszerezni szeretné ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt, akkor szeretettel várjuk HR képzésünkre!
Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit!
Kinek ajánljuk?
HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársaiknak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.
Gyakorlatorientált képzési napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.
Időpont:2016. március 31-től 11 oktatási nap csütörtökönként
Helyszín: Sämling székház - oktatóterem, Budapest XII. kerület Németvölgyi út 64.

További részletek a weboldalon >>

 
A közpénzek és a közbeszerzések nyilvánossága

Szeretne a közpénzek és a nemzeti vagyon kezelésével összefüggő közérdekű és a közérdekből nyilvános adatok nyilvánosságára vonatkozó szabályokról átfogó, az alkotmányossági követelményekre, az Infotörvényre, a közbeszerzési törvényre, a koncessziós törvényre, a közadatok üzleti célú újrafelhasználására vonatkozó szabályok, valamint a közpénzekből nyújtott támogatások és a köztulajdonban álló gazdasági társaságok speciális átláthatósági szabályaira is kiterjedő képet kapni, egyben megismerni a hatósági és bírói gyakorlatot?
Jöjjön el a Sämling Kft. által szervezett egynapos „A közpénzek és a közbeszerzések nyilvánossága” képzésre, ahol lehetősége nyílik feltenni saját kérdéseit is!
Időpont:2016. május 3-án
Helyszín: Budapest (pontos helyszín szervezés alatt áll)

További részletek a weboldalon >>


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra