Üzleti és gazdasági képzésajánló

Forrás: MTI

Gyakorlatorientált Facebook marketing képzés, 4 napos Vállalati szimuláció, Early Bird kedvezményes HR alapképzés és Projektmenedzser tanfolyam

Üzleti, gazdasági képzések a Sämlingnél

A Sämling Üzleti Oktatási Központ színvonalas üzleti képzéseit azoknak ajánlja, akiknek fontos a folyamatos szakmai fejlődés és megújulás, továbbá akiknek hasznos a nemzetközi tudás és német oklevél.
 
Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés
A 3 napos pénzügyek nem pénzügyi szakembereknek képzés célja, hogy fejlessze a résztvevők ismereteit pénzügy és számvitel témakörökben annak érdekében, hogy mindennapi munkájuk és döntéseik során saját szakmai ismereteik mellett a pénzügyi és számviteli szemléletet is figyelembe vegyék.

Az alapozó pénzügyi képzésen a résztvevő ismereteket szerez az alábbi témákban:
• számviteli információs rendszer, számviteli alapfogalmak, pénzügyi kimutatások megértése;
• finanszírozási források (rövid és hosszú távon) megismerése;
• nettó forgótőke menedzsment és optimális forrásszerkezet kialakításának megismerése;
• pénzügyi kimutatások elemzése mutatókkal;
• stratégiai és operatív kontrolling alapjainak elsajátítása;
• beruházási döntések értékelésének megismerése.
 
Ügyvezetőknek is ajánljuk!
 
Időpont: december 11.,12., 18.
Helyszín: Budapest XII. kerület Németvölgyi út 64. Sämling székház és Budapest I. kerület, Krisztina krt. 41-43. Hotel Mercure Buda
Részletes tematika a weboldalon>>
 
Facebook marketing képzés
Kiscsoportos, gyakorlatorientált, összefoglaló Facebook képzés az alapoktól a gyakorlatig. 1 napos tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik tervezik bevezetni a Facebook-ot marketing tevékenységükbe, vagy már próbálkoznak vele, de szeretnék jobban, hatékonyabban csinálni.
A képzést két részre bontottuk:
egy olyan alapszintű elméleti részre, ahol azt tudják a résztvevők megtanulni, mit és miért érdemes csinálni a közösségi médiában, majd egy ezt követő gyakorlati részre, ahol esettanulmányokon és együttdolgozáson keresztül kipróbáljuk és megnézzük, mit jelent ez a gyakorlatban.
Időpont: december 16.
Helyszín: Budapest Budapest XIII. kerület Váci út 92. Kinnarps Jarl Konferencia- és Tréningközpont 
Részletes tematika a weboldalon>>

VÁLLALATI SZIMULÁCIÓ KÉPZÉS
Az ember csak a saját kárán tanul! Vagy mégsem...?
Valós piaci helyzetben egy-egy döntés meghozatalakor helyt kell állnia mind vezetői, mind kontolleri képességeinknek. Sokan visszakozhatunk egy ilyen szerep felvállalása előtt, rosszabb esetben pedig akár komoly károkat is okozhatunk cégünknél.
A 4 napos képzésen egy olyan szimulációs programot alkalmazunk, mely 127 tényező figyelembe vételével, egy algoritmus segítségével szimulálja a piac működését és a piaci reakciókat a meghozott döntésekre.
A szimulátor problémákat állít a résztvevők elé, próbára teszi képességeiket, játszva tanít, és ad valódi tapasztalatot és tudást.
Időpont: 2016. január 30-tól (4 szombati nap)
Helyszín: Budapest II. kerület, Tárogató út 2-4. IBS oktatóterem
További részletek a weboldalon >>
 
HR BASIC KÉPZÉS
Amennyiben rendszerezni szeretné ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt, akkor szeretettel várjuk HR képzésünkre!
Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit!
Kinek ajánljuk?
HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársaiknak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.
Gyakorlatorientált képzési napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.
Január 4-ig 50.000 Ft-os Early Bird előjelentkezési kedvezmény jár!
Időpont:2016. március 31-től 11 oktatási nap csütörtökönként
Helyszín: Sämling székház - oktatóterem, Budapest XII. kerület Németvölgyi út 64.
További részletek a weboldalon >>
 
PROJEKTMENEDZSER SZAKEMBER KÉPZÉS
Miért a Sämling Projektmenedzser képzése? Íme 5 érv !
·         Erős elméleti hátteret ad, így Ön megismerheti a lehetőségek széles tárházát, azaz megtudja, hogyan lehet csinálni.
·         A gyakorlatban már bizonyított, hatékony metodikákat oktat, ezért nem kell félnie, hogy Ön lesz a kísérleti nyúl.
·         Rávilágít az összefüggésekre, így elősegíti a rendszerekben gondolkodást, azaz megtudja, miért csináljuk.
·         Gyakorló projektmenedzserként tapasztalatot szerzett előadók a trénerek, akik képesek a legtudományosabb megközelítést is a földön két lábbal állva megértetni, azaz megérti miért éppen így csináljuk.
·         Nem mondja meg a „tutit”, csak az előnyöket és a hátrányokat, így képessé teszi Önt arra, hogy a helyzetéhez leginkább illő, legmegfelelőbb utat, módot, technikát válassza.
·         +1 A képzésen a sikeresen vizsgázók kezébe URKUNDE-t, Németországban kiállított oklevelet adunk.
A 16+1 oktatási napból álló, magyar nyelvű Projektmenedzser képzés gerincét a kiscsoportos, feladatorientált foglalkozások alkotják, amelyek a rövid elméleti előadások és a részletes tankönyv segítségével elsajátítható tudás gyakorlati elmélyítését szolgálják.
December 10-ig 15 %-os Early Bird előjelentkezési kedvezmény jár!
Időpont: 2015. április 8-tól
További részletek a weboldalon >>

 

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra