Ügyvezetők kézikönyve 2017 - 30% bevezető kedvezménnyel rendelhető

Forrás: Adonet

Címkék: ügyvezető felelőssége, ügyvezető


Az ügyvezető kiemelt pozíció a cégben is – de a gazdaságban is. Az ügyvezetők azok, akik a frontvonalban küzdenek az adminisztrációval, a hatóságokkal, a konkurenciával, a munkavállalókkal, tulajdonosokkal. Ezt a napi küzdelmet kívánjuk támogatni kézikönyvünkkel. Ára: 9.900,-Ft - de most 32017. február 15-ig 30% bevezető . kedvezménnyel 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltség. Megrendelés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu

Kiadványunkat elsődlegesen gazdasági társaságok – korlátolt felelősségű társaságok, betéti és közkereseti társaságok - ügyvezetőinek szánjuk, de hasznos ismeretekkel szolgálhat más cégformák vezetőinek, illetve civilszervezeti ügyvezetőknek is. 
 
Az ügyvezető kiemelt pozíció a cégben is – de a gazdaságban is. Az ügyvezetők azok, akik a frontvonalban küzdenek az adminisztrációval, a hatóságokkal, a konkurenciával, a munkavállalókkal, tulajdonosokkal. Ezt a napi küzdelmet kívánjuk támogatni kézikönyvünkkel. 
 
Hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezetői tisztségre vonatkozó jogok és kötelezettségek, adózási és munkajogi szabályok bemutatásával. Kiemelt témánk az ügyvezetői felelősség kérdése és az e körben alkalmazható megoldások bemutatása.  
 
Számba vesszük a cégvezetés gyakorlati feladatait, bemutatjuk milyen kontrolling mutatószámokat kell bevezetni, és folyamatosan figyelni. Kiemelten foglalkozunk a növekedésből fakadó szervezetfejlesztési intézkedésekkel. Példákon keresztül is bemutatjuk, hogy kommunikáljunk a cégben, milyen tárgyalástechnikákkal élhetünk. 
 
Megadjuk az alapokat a cégvezetés körébe tartozó ügyviteli feladatok – munkaügy, adózás, számvitel-könyvelés – irányításához és kontrollálásához. Útmutatót adunk a cég jogvédelmének és jogszerű működésének megszervezéséhez

Kiadó: Adonet,hu Zrt 2017
Szerkesztette: dr. Szabó Tibor
Terjedelem: 197. oldal
Ára: 9.900,-Ft - de most 32017. február 15-ig 30% bevezető . kedvezménnyel 6.930,-Ft + 800,-Ft postaköltség.
Megrendelés a számlázási és postázási cím megadásával: info@adonet.hu 

További infó!

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra