Támogatott hitel-lehetőségek Rákosmenti mikrovállalkozásoknak

Forrás: OS

Címkék: vállalati hitelezés


A hitelek akár évi 2,4 %-os kamat mellett, pluszköltségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra, áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására, megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek előfinanszírozására vehetők igénybe.

Rákosmenti székhelyű vagy telephelyű, működő és életképes üzleti tervvel rendelkező, 10 főnél kisebb mikrovállalkozások számára nyújt támogatott kamatozású hiteleket a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány Rákosmenti Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programja, mely rendkívül kedvezményes hitelkonstrukciókkal és kiemelkedő kamattámogatással segíti a kerületi mikrovállalkozásokat. 
 
A programot a BVK Rákosmente Önkormányzatával és a Rákosmenti Vállalkozásfejlesztési Irodával együttműködésben valósítja meg. A fejlesztés eredményeképpen várhatóan nő a helyi vállalkozások száma, illetve tovább erősödnek a már prosperáló cégek.
 
A hitelek akár évi 2,4 %-os kamat mellett, pluszköltségek (pl. hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre,
-iroda, telephely, üzlethelyiség vásárlására, építésére, átalakítására, felújításra,
-áru- vagy anyagkészlet, gépek, berendezések, gépjármű vásárlására,
-megrendelések, már megkötött szerződések teljesítésével kapcsolatban felmerült költségek előfinanszírozására 
vehetők igénybe.
 
A feltételeknek megfelelő fiatal mikrovállalkozások – ahol a vállalkozó vagy a vállalkozás többségi tulajdonosa 40 év alatti – 2,4% kamat mellett juthatnak mikrohitelhez. 

A hitelkérelem a Közalapítványnál nyújtható be, a pályázók mentorálásban részesülnek, a BVK szakértői segítségével fejleszthetik üzleti tervüket, kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb finanszírozási konstrukciót és felkészülhetnek a hitelkérelem benyújtására.

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra