Támogatási programot hozott létre a BÉT közepes vállalatok számára

Forrás: MTI

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) támogatási programot hozott létre közepes vállalatok számára, hogy a fejlődésükhöz szükséges legfontosabb területeken segítse őket - közölte a Budapesti Értéktőzsde (BÉT)

A BÉT Mentor vállalatirányítási képzéssel kezdődött, itt mutatta be a program szolgáltatásait Nagy Péter Gábor, a BÉT igazgatója. Az esemény előadói a vállalatirányítás jelentőségéről, a tőzsdére lépéshez szükséges szervezeti változásokról és vállalatfejlesztési kérdésekről beszéltek a közlemény szerint, amely a hosszú távra szóló stratégiát jelölte meg a sikeres működés alapjának. A szintlépéshez szükség van a finanszírozás kiszélesítése, valamint a növekedési tervek megismertetésére mind vállalaton belül, mind a külső partnerekkel, befektetőkkel - írták.

Végh Richárd vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy a középvállalatok fejlődésének ösztönzése évek óta kiemelt helyet foglal el a BÉT piacfejlesztési stratégiájában. A BÉT Mentorral új fejezet kezdődik, a program keretében biztosított tudásmegosztás és közösségépítés támogatja a magyar vállalkozások versenyképességét és tőkepiaci sikerét - tette hozzá.


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra