Non-profit Munkaerő-piaci kiválósági Díj pályázat nyertesei

Forrás: Young and Partners

Címkék: nonprofit, munkaerőpiac


A Non-profit Munkaerő-piaci Kiválóság Díj pályázat 2015-ben került először meghirdetésre, két szintű, regionális és nemzeti megmérettetést jelentett. A meghívásos jellegű pályázaton a hat konvergencia régió legjobbjai szálltak versenybe a nemzeti szintű elismerésért. 1. helyezett: Regionális Civil Központ Alapítvány, Miskolc

Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. KoopeRáció+ kiemelt projektje „Non-profit Munkaerő-piaci Kiválósági Díj” pályázatot hirdetett a TÁMOP 2.6.2-12/1. programban sikeresen szerepelt, a választott munkaerő-piaci szolgáltatásaikra referenciát kapott non-profit szervezetek részére. A Díj egyik alapvető célja, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatások területén ösztönzést adjon a szolgáltatók számára a folyamatos fejlődéshez, valamint a hazai és nemzetközi megmérettetéshez.
 
Az Non-profit Munkaerő-piaci Kiválósági Díj célja az volt, hogy kiemelje és mások számára példaként felmutassa azokat a TÁMOP 2.6.2 programban sikeresen részt vett szervezeteket, amelyek a választott munkaerő-piaci sztenderdeket beépítették a működési rendszerükbe, több éves tapasztalattal rendelkeznek a munkaerő-piaci szolgáltatások területén, kiépítették vagy továbbfejlesztették a minőségügyi rendszerüket, valamint szervezetfejlesztést hajtottak végre és mindezt példaértékűen, a kiválóság szellemiségében valósították meg.
 
Csáky Gyopár, a TÁMOP 2.4.3 E/1, KoopeRáció+ kiemelt projekt vezetője, az OFA nKft főosztályvezetője elmondta: „A Díj a folyamatos fejlesztés koncepcióján alapul, a szervezetek működését és a működés eredményességét vizsgálja és egyfajta szisztematikus értékelést és továbbfejlesztést vár el a szervezetektől.”
 
A Kiválósági Díj, valamit a Díjmodell egy olyan kezdeményezés a munkaerő-piaci szolgáltatások területén, amely új utat és lendületet adhat a szolgáltatók folyamatos fejlődéséhez, hazai és nemzetközi megmérettetéséhez, továbbá hozzájárul a partnerközpontú, innovatív megoldásokat kereső, önfejlesztő szolgáltatók ismertségük további növeléséhez.
 
A szolgáltató szervezetek számára a díj elnyerése egyrészt a kiemelkedő gyakorlatuk elismerése, másrészt jó ajánlás a szolgáltatásokat igénybe vevők irányába.
 
A Non-profit Munkaerő-piaci Kiválóság Díj követelményrendszere megfelel az EFQM (European Foundation for Quality Management) Európai Kiválóság Díj követelményrendszerének. A Kiválóság Díjra sikeresen pályázók esélyesek lehetnek az EFQM Elismerés a Kiválóságért különböző szintjeire, valamint sikerrel pályázhatnak fejlesztéseik továbbvitele esetén a Nemzeti Minőség Díjra, vagy a IIASA-SHIBA Díjra.
 
A Non-profit Munkaerő-piaci Kiválóság Díj pályázat 2015-ben került először meghirdetésre, két szintű, regionális és nemzeti megmérettetést jelentett. A meghívásos jellegű pályázaton a hat konvergencia régió legjobbjai szálltak versenybe a nemzeti szintű elismerésért.
 
A Non-profit Munkaerő-piaci Kiválóság Díj országos döntőjének nyertesei:
1. helyezett:   Regionális Civil Központ Alapítvány, Miskolc
2. helyezett:   Mécses Szolgáltató Közösség Egyesület, Mezőberény
3. helyezett:   Béthel Alapítvány, Békéscsaba
 
A Facebook-on lezajlott közönségszavazás nyertese: Híd Egyesület, Miskolc

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra