NEMZETKÖZI REFA CONTROLLER képzés indul

Forrás: Sämling

Német precizitás, hazai környezet, adaptált képzés, magyar nyelvű oktatás szombatonként. Jöjjön el egy munkaerőpiaci, és szakmai előnyt nyújtó képzésre

Nemzetközi refa controller-képző tanfolyam

Adaptált, magyar nyelvű REFA controller képzésünkön elsajátíthatja a legújabb gyakorlatot! Oktatóink naprakész ismereteket adnak át a résztvevőknek a gazdasági élet tervezési, szervezési és visszaellenőrzési területén.
Fejvadász cégek statisztikái alapján a legjobban fizetett, leginkább keresett gazdasági szakemberek a nemzetközi ismeretekkel is rendelkező controllerek!

A képzés célja
Nemzetközi REFA Controller képző tanfolyamunk elvégzésével a résztvevő képes lesz felismerni vállalatánál a lehetséges vagy bekövetkezett kedvezőtlen kalkulációs eredményeket, megismeri és a gyakorlatban alkalmazni is tudja a likviditási, költségtervezési és egyéb gazdasági problémák megelőzésének, illetve megszüntetésének módszereit, eszközeit. Biztosítani tudja a vállalat optimális gazdálkodásához szükséges tény adatokat és a terv-tény elemzés módszerével biztosítja cége terv szerinti működését. Így aktív részese lesz az egyes projekteknek már a tervezéstől is.
·         a meglévő pénzügyi, számviteli ismeretek fejlesztése
·         a komplex, elméleti és gyakorlati módszerek gyakorlatban való alkalmazása
A képzést sikeresen elvégző hallgatók Németországban kiállított, EU-konform REFA Controller oklevelet /Urkunde/ kapnak. Nélkülözhetetlen szaktudás az üzleti világban.
Jöjjön el képzésünkre, növelje munkaerőpiaci értékét, bővítse tudását!
Időpont: 2016. május 28. és 2017. február 18. között 19 oktatási nap szombatonként
Helyszín: Budapest II. kerület, Tárogató út 2-4. IBS oktatóterem

További információ, tematika>>
 

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra