Megjelent a 2016-os Cafetéria szabályzat mintánk, melyet Cégmenedzselés előfizetőknek ingyen küldünk

Forrás: Cégmenedzselés

Címkék: cafetéria szabályzat


Mintáink segítségével kialakítható a cég cafetéria és javadalmazási rendszere a 2016-os szabályok alapján. Ha előfizetőnk, kérjük jelezze az az info@cegmenedzseles.hu e-mail címen, és ingyenesen megküldjük a csomagot. Ha még nem előfizetőnk, - most fizessen elő lapunkra: 2016 1-12. hónapra 34.020,-Ft-ért, és ingyenesen hozzájuthat csomagunkhoz. Előfizetés a számlázási és szállítási cím megadásával: info@cegmenedzseles.hu

Hogyan néz ki  egy cég cafetéria rendszere?
 
Ahhoz, hogy egy cég élni tudjon az Szja törvényben biztosított kedvezményes adózási szabályokkal, ki kell alakítania a saját cafetéria rendszerét – amely az alábbi elemekből  áll:
 
1. Cafetéria Szabályzat  - amely tartalmazza a jogosultsági feltételeket, keretösszegeket, értelemszerűen összhangban az adótörvényekkel.
2. Amunkavállaló nyilatkozata, hogy a szabályzatban megállapított keretből és juttatásokból melyeket választja.
3. Amunkavállaló külön nyilatkozata, hogy az egyes juttatások külön feltételeinek megfelel.
4. Ajuttatásokat munkavállalónként bizonylatolni, illetve nyilvántartani kell.
 
Mindezek mintáit tartalmazza a Cafetéria szabályzatunk.
 
Azonban egy ilyen cafetéria rendszer bevezetését, alkalmazását alapos és gondos elemzésnek – adaptálásnak, konkretizálásnak kell megelőznie, amely alapvetően arra kell, hogy választ adjon, hogy pénzügyileg a fenti célok érdekében mit tud vállalni a munkáltató. 


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra