Meghosszabbították az Országos KKV Marketing Díj pályázat nevezési határidejét

Forrás: Magyar Marketing Szövetség

Címkék: Az Év Marketingaktív Vállalkozása


A szervezők tíz nappal meghosszabbították „Az Országos KKV Marketing Díj” pályázat jelentkezési határidejét, így egészen 2015. október 26. éjfélig lehet pályázniuk az elismerésre vágyó mikro, kis- és középvállalkozásoknak, start up-oknak és általuk megbízott ügynökségeknek, szolgáltató cégeknek, akik sikeres marketingprojekteket, kampányokat, szakmailag profi marketingmegoldásokat valósítottak, valósítanak meg és akik az eredeti nevezési határidőről lemaradtak.

Nevezzen, mérettesse meg marketingtevékenysége eredményességét és vigye haza díjaink egyikét! 
 
A pályázat az előző év  szakmailag legjobb KKV marketing kampányait, programjait kívánja elismerni a KKV marketing gyémánt védjeggyel. A legtöbb gyémántot összegyűjtött ügynökség, illetve megbízói cég lesznek az "Az év marketingpartnere 2015" illetve „Az év marketingaktív vállalkozása 2015”fődíjasai.
 
 Nevezni az alábbi tizenegy kategóriában lehet:
    Tartalommarketing 
    Márkaépítés
    Direkt marketing megoldások
    Ügyfél-elégedettségi programok 
    Design és kreatív
    Online felületen futó kampányok 
    Közösségi média megoldások
    Egyéb digitális megoldások 
    Kis költségvetésű integrált kampányok
    Esemény alapú aktivációk
    Produkciós és nyomdai gyártások
 
További információkért keresse fel a http://marketinggyemantdij.hu/ weboldalt, ahol egy rövid regisztrációt követően be is nyújthatja pályázatát! Amennyiben a nevezés során segítségre lenne szüksége bátran keresse a Szövetséget!
 
Ne szalassza el a lehetőséget, hogy Öné legyen "Az Év Marketing partnere 2015" vagy  „Az Év Marketingaktív Vállalkozása 2015” díja!

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra