Könyvajánló: Áruk és digitális tartalmak értékesítésének jogi megfeleltetése

Jog

Nyomtatás
Forrás: Adonet.hu

Kiadványunk arról szól, hogy a kiskereskedelemben milyen jogi feltételekkel és kellékekkek értékesíthető bármilyen áru, fogyasztási cikk, vagy digitális tartalom és digitális szolgáltatás. Kiadványunk a 373-as rendelet alkalmazói kézikönyve, mert bemutatjuk és értelmezzük az alkalmazandó rendeleti szabályokat. Ez egy rendes nyomdai könyv, amelyet automatikusan adunk e-könyv (pdf) formátumban is, E kiadványunk mellé ajánljuk a Webáruházi értékesítés jogi megfeleltetése című kézikönyvünket, amely az értékesítés platformájára, a webáruházra vonatkozó jogi követelmények teljesítéséhez ad segítséget!

ÁRUK ÉS DIGITÁLIS TARTALMAK ÉRTÉKESÍTÉSÉNEK JOGI MEGFELELTETÉSE

iadványunkban a fogyasztó és vállalkozás közötti, az áruk adásvételére, valamint a digitális tartalom szolgáltatására és digitális szolgáltatások nyújtására irányuló szerződések részletes szabályairól szóló 373/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet teljes körű és részletes magyarázatát - kommentárját tartalmazza.

E rendeletet minden minden kereskedelmi vállalkozásnak kötelező jelleggel be kell építenie az értékesítése folyamatába.

Kiadványunk nélkülözhetetlen az uniós irányelveket a hazai jogba átültető ezen rendelet megértéshez és alkalmazásához. 

A kiadvány mellékletében összefoglaljuk a rendelet adaptálásának kereskedői feladatait, csekklistákat adunk a kereskedői kötelezettségek teljesítéséhez is. 

Megrendelés: Cégmenedzselés Webáruház


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra