Itt a helye annak, aki könyvet szeretne kiadni szerzőként vagy a cégével. Minden a könyvmarketingről

Forrás: Ügyvezetők Klubja

Állandó szakértőnk, Kiss T. Anna, személyes- és vállalati márka specialista, aki három könyvet jelentetett meg maga is szerzői kiadásban, a negyediket, társszerzőként, vállalatunk kiadásában, 2019. június 22-én, Budapesten, egyedi workshop keretében vezeti be egy könyv megjelentetésének szakmai fogásaiba azokat a vállalkozókat és magánembereket, akik tervezik könyv megjelentetését szerzői kiadásban, de nem ismerik hozzá elég jól a könyvüzletet, valamint az on-line marketing módszereket, amelyekkel a leghatékonyabban tudnák promótálni könyvüket, vagy akár más termékeiket is. Az Ügyvezetők Klubja tagjai 25 százalék kedvezménnyel vehetnek részt a programon.

Nincs két egyforma megoldás, de vannak általános szabályok, amelyek mindenképpen működnek. Akár énmárkát épít valaki, akár a céges brand fejlesztése érdekében szeretne könyvet megjelentetni, olyan megoldásra van szüksége, ami a személyiségéhez, illetve a cége arculatához illik, de legfőképpen amiben hiteles, és ami a könyve sikere érdekében a leghatékonyabb megoldást kínálja. Beleértve a könyvkiadás menetének az ismeretét, valamint a legmegfelelőbb  on-line marketing stratégiát, módszert és eszköztárat is.
 
Ehhez kaphat segítséget az, aki csatlakozik a 2019. június 22-én, szombaton, 09:00 és 15:00 óra között a Kiss T. Anna Könyvmarketing Workshop résztvevőihez. A program kis csoportos, egyéni foglalkozásokat is magába foglal, ezért az összlétszám korlátos. A részvétel alapvetően meghívásos alapon  történik, azonban 10 helyet biztosítanak a rendezők szabad jelentkezésre is ebben a formában. Fontos, hogy a jelentkezéseket érkezési sorrendben sorolják be. Amikor azok elérik a keretlétszámot, lezárják a jelentkezés lehetőségét, amelyről minden érintettet értesítenek. A részvételi jogosultság az átutalás beérkezésével válik véglegessé. A részvételi díj: 19.900 forint, amelyből az Ügyvezetők Klubja tagjai 25 százalék kedvezményt vehetnek igénybe. A részletes programot, valamint a szervezési kérdésekről tájékoztatást levélben küldenek az ezen a címen regisztrálóknak: annatkiss@gmail.com
 
A programot Kiss T. Anna, MBA (Master of Business Administration) minősített menedzser, négy könyv szerzője vezeti. Róla a többi között itt és itt és itt  valamint  itt és itt ovashatnak az érdeklődők. E mellett elérhetőek a személyes- és vállalati márka, valamint a vállalati stratégiai menedzsment témákban írt cikkei a cegmenedzseles.hu archivumában is. 
 
A résztvevők lehetőséget kapnak rá, hogy Kiss T. Annával a programot követő 30 napon belül lehívható, harminc perc időtartamú, telefonon történő, ingyenes konzultáción vegyenek részt.
 
Az ember ritkán találkozik az eséllyel, amiről biztosan tudni: éppen ez az, ami nem tér vissza többé. Van egy közmondás: a postás kétszer csenget, aztán tovább áll. Szóval nem nagyon szokott lenni második esély. Persze, on-line marketing képzés sok van, sokan beszélnek könyvmarketingről is, de hogy kinek-kinek a számára legmegfelelőbbre jusson el valaki, az sok tényezőtől függ. Ez itt egy lehetőség. Aki úgy érzi, hogy nem akar lemaradni valami nagyon fontos lehetőségről, ne mulassza el. Állandó szakértőnk, Kiss T. Anna, aki egyébként “Az ügyvezetők kézikönyve 2019.” című kiadványunk társszerzője is, utoljára több, mint két évvel ezelött vállalkozott ilyen rendezvényre, s nem tervez a közeljövőben újabbat. A rendezvényen a résztvevők közül többen visszajárók lesznek, mert hasznosnak találják az együtt dolgozást a szakemberrel. 
 
Itt lehet regisztrálni a programra: annatkiss@gmail.com

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra