Életszínvonalunk meghatározója: a szervezettség

Forrás: Cégmenedzselés

Címkék: szervezetfejlesztés


A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központban a Rákóczi úton Polló László fog workshopot (előadás, kérdések és rögtön válaszok is rájuk) tartani arról, mi is az a szervezettségi minimum, amely ahhoz lenne szükséges, hogy ezt a hatalmas termelékenység lemaradást be tudjuk hozni.

Életszínvonalunkat a termelékenységünk, azaz az egy ember által előállított érték határozza meg. Ez a mai magyar KKV-k esetén harmada, ötöde a nyugat-európainak.

A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Központban a Rákóczi úton workshopot (előadás, kérdések és rögtön válaszolok is rájuk) fogok tartani arról, mi is az a szervezettségi minimum, amely ahhoz lenne szükséges, hogy ezt a hatalmas termelékenység lemaradást be tudjuk hozni.

A workshopot 2016. június 29-én tartom, délután 14:00 - 18:00 között. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Elsősorban a 10 főnél több embert foglalkoztató cégek jelentkezését várjuk. A létszám korlátos, csak az első 40 embert tudjuk fogadni. Ha érdekli, az alábbi linken tud jelentkezni:

http://bvk.hu/2016-junius-29-kkv-ugyvezetes-workshop-szervezettsegi-minimum-pollo-laszloval/

Már most jelentkezzen, mert hamarosan már nem lesz üres hely! Remélem hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:

Polló László
vezető tanácsadó
(70) 562 7345

.


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra