A közösségi agrármarketing pályázatok benyújtási határidejét október 6-ig meghosszabbították

Forrás: MTI

Címkék: agrártámaogatások


Kizárólag a Magyarországon, október 1. és december 31 közötti, az agráriumhoz kötődő rendezvényekkel lehet pályázni, a rendezés teljes költségének akár 50 százaléka is elnyerhető.

Meghosszabbította az Agrármarketing Centrum (AMC) a szeptember 4-én meghirdetett közösségi agrármarketing pályázatok benyújtási határidejét október 6-ig.
 
Az AMC azt közölte, hogy a Belföldön megvalósuló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvények és a Belföldön megvalósuló rendezvények: fesztiválokon, illetve vásárokon magyarországi termelők, illetve termékeinek promócióját szolgáló tevékenységek című pályázati felhívásokra  október 6-án 12:00 óráig lehet beadni a pályázatokat, illetve a legkésőbb október 6-án postára adott pályázatok küldhetők tovább formai vizsgálatra. 
  
Kiemelték: kizárólag a Magyarországon, október 1. és december 31 közötti, az agráriumhoz kötődő rendezvényekkel lehet pályázni, a rendezés teljes költségének akár 50 százaléka is elnyerhető. 
 
A pályázatok postai úton az Agrármarketing Centrum Nonprofit Kft. részére, a 1253 Budapest, Postafiók 66. címre, vagy futárszolgálattal az AMC kézbesítési címére, a 1013 Budapest Pauler u. 6. szám alá nyújthatóak be.  

A nyerteseknek 2018. január 31-e után fizetik ki a megítélt támogatási összeget. 

A közleményben felidézték, hogy szeptember 4-től két kategóriában, 90 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra adhatnak be pályázatot a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a magyar termékek piaci megjelenését erősítő, a magyar agrárágazatot vagy annak valamely részét bemutató, fejlesztő gazdasági társaságok, köztestületek, szövetségek, egyesületek, alapítványok és szakmai szervezetek, terméktanácsok.

Arról is beszámoltak, hogy a pályázók egyebek mellett a rendezvényeik, konferenciáik megrendezéséhez, a megjelenésüket hirdető reklám és média felületek megvásárlásához, technikai költségeikhez is kaphatnak támogatást. 

A pályázati felhívások az AMC honlapján, a http://www.amc.hu/palyazatok/ felületen érhetők el

Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra