Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

kiemelt témák: Változásfigyelő Bírságfigyelő Kiállítás-Konferencia Jelentések Én, mint ügyvezető Felelősségbiztosítás IT

Legfrissebb hírek

Cégmenedzselés előfizetői információk

Cégvezetés

Előfizetőink részére már kipostáztuk a Cégmenedzselés 2019 évi előfizetési számláját. A szolgáltatás folyamatos biztosítása érdekében kérjük számlánk határidőben - december 13-ig - történő kiegyenlítését. Előfizetőink 2019. évben 25.400,– Ft/év áron juthatnak hozzá a Cégmenedzselés szolgáltatásaihoz, az előfizetési díj átutalható a kiadó Adónet.hu Zrt. 11709002-29903043 számú számlájára. Ajándékcsomag a határidőben fizetőknek!

Cégkapu adminisztráció lépésről – Könyvelők, ügykezelők és jogosultságok felvitele

Cégvezetés

A legalapvetőbb és legsürgősebb cégkapu adminisztráció az ügykezelő felvitele és jogosultságainak szabályozása. A feladatot – amelytől január 1-től minden cégénél az adókötelezettségek teljesítésének zavartalansága függ – igazság szerint a cég ügyvezetőjének kell elvégeznie. Leírjuk az alapvető lépéseket.

Érdemes kihasználni az önkéntes pénztári befizetések után járó adókedvezményt

Adózás

Aki idén indít nyugdíjcélú megtakarítást, az jövőre akár 280 ezer forintos összegű adójóváírással is számolhat - hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) közleményében.

További híreink »

Aktuális szám - 2018 / 12

A tartalmakat lapunk előfizetői regisztráció, vagy belépés után érhetik el.

Az Ügyvezetők lapja hónapról hónapra szakmai segítséget nyújt az ügyvezetői feladatok ellátásához a cégvezetés, a marketing, a pénzügyek, a munkaügyek és a jog területén.

Az Ügyvezetők lapja segíti a cégvezetőket, hogy képben legyenek a már követhetetlen változásokkal. A megfelelő információk ismerete hiányában akár évi több millió forinttal is kevesebb maradhat a cég kasszájában.

A cégvezetés veszélyes üzem az ügyvezetőre nézve is, ezért hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezető személyét érintő felelősségi és szerződési kérdésekkel, az ügyvezetőt védő megoldásokkal. Lapunk írásai segíteni fogják az ügyvezetőt abban is, hogy elkerülje a cégvezetés buktatóit.

Korábbi lapszámok »

Rovatok