Magyarország kiemelkedő üzletembereit díjazza az EY

Forrás: EY

Páratlan lehetőséget kapnak idén is a sikeres, inspiráló és újító szellemű hazai vállalkozók, hogy csatlakozzanak az EY Az Év Üzletembere Díj nyerteseinek exkluzív klubjához. A független zsűri által kiválasztott győztes képviseli majd Magyarországot a világversenyen Monte-Carlóban. Az elismerést korábban olyan kiemelkedő döntéshozók érdemelték ki, mint Csányi Sándor, Demján Sándor, Gerendai Károly, Wáberer György, Váradi József, illetve Lévai Balázs és Lévai Bálint.

„Az EY Az Év Üzletembere díj Magyarországon már két évtizede mutat be olyan vállalkozókat, akik képesek választ adni a kritikus gazdasági kihívásokra, innovatív megoldásaikkal pedig az üzleti sikerek mellett a társadalom számára is kézzel fogható értéket teremtenek” – hangsúlyozta Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója. „Biztos vagyok benne, hogy idén is olyan vezetők csatlakoznak a közösségünkhöz, akik hozzájárulnak a hazai gazdaság folyamatos, hosszú távon fenntartható növekedéséhez és nemzetközi versenyképességének erősítéséhez” – tette hozzá. 

A korábbi évekhez hasonlóan a beérkező pályázatokat elismert döntéshozókból álló független bírálóbizottság értékeli. A zsűri tagjai dr. Fábián Ágnes, a Henkel ügyvezető igazgatója, Hegedűs István, a BorsodChem pénzügyi vezetője, Istenesné Solti Andrea, a Shell Hungary igazgatóságának elnöke, Krisán László, a KAVOSZ vezérigazgatója, Lévai Bálint, a BioTechUSA-cégcsoport vezérigazgatója és társtulajdonosa – az előző EY Az Év Üzletembere cím birtokosa, Ratatics Péter, a MOL-csoport Fogyasztói Szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója, valamint Varga Mihály, a KÉSZ Csoport alapítója. 

A bírálóbizottság idén 4 fő kategóriában – EY Női Vállalkozói Kiválóság Különdíj, EY Fenntarthatóságért Különdíj, EY Innovátor Különdíj és EY Vállalkozói Szellemiségért Különdíj – ismeri el a vállalkozók munkáját. Mellettük a fődíj három kivételes üzletembert illet majd, közülük választja ki a zsűri azt, aki hazánkat képviseli Monte-Carlóban, a verseny nemzetközi döntőjén. 

Az EY az Év Üzletembere díjra a jelentkezési határidő 2024. augusztus 10. 

További információ az EY Az Év Üzletembere Díjról: https://www.ey.com/hu_hu/ey-az-ev-uzletembere


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra