Agrárgazdaságok átadása és adózása című könyv 30% bevezető kedvezménnyel rendelhető

Adózás

Nyomtatás
Forrás: Cégmenedzselés

Kiadványunk az agrárgazdaságok átadásáról szóló 2021. évi CXLIII. törvény magyarázatát, kapcsolódó adózási szabályainak ismertetését, továbbá a gazdaságátadási adásvételi, -ajándékozás, -tartási és -életjáradéki szerződés mintáit tartalmazza - ezeket szerkeszthető Word formtumban is küldjük. https://www.cegmenedzseles.hu/webaruhaz/adozas-14/agrargazdasagok-atadasa-es-adozasa-347

AGRÁRGAZDASÁGOK ÁTADÁSA ÉS ADÓZÁSA

Az egyes paragrafusok értelmezését a gyakorlati jogalkalmazás nézőpontjából adjuk meg. A törvény ismertetése és magyarázata után felvázoljuk a gazdaságátadás forgatókönyvét is, amerlyben ütemezzük a gazdaságátadás folyamatát. A gazdaságátadás jogi kérdései mellett azonos súllyal kezeljük a felvetődő adózási kérdések megválaszolását is.

Gazdaságátadási szerződés kötése esetén nem mellőzhető a felmerülő adó és illetékkérdések előzetes számbavétele, nem jó ezekkel utólag, a kész tények ismeretében szembesülni. Kiadványunkban felvázoljuk a gazdaságátadási szerződésekhez kapcsolódó személyi jövedelemadó, helyi iparűzési adó, általános forgalmi adó, és illetékszabályokat. Kiemeljük, hogy a gazdaságátadási szerződések tartalmát meg kell feleltetni az Áfa törvény rendelkezéseinek is.

Kiadványunk részeként olvasható is és szerkeszthető Word formátumban a letölthető a gazdaságátadási adásvételi, ajándékozási, tartási, és életjáradéki szerződés mintája is.

Megrendelés és további infó: Cégmenedzselés Webáruház


Vissza az előző oldalra

Webáruház

Összes termék megtekintése

Vissza az előző oldalra