Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

kiemelt témák: Változásfigyelő Bírságfigyelő Kiállítás-Konferencia Jelentések Én, mint ügyvezető Felelősségbiztosítás IT

Legfrissebb hírek

Üzleti és gazdasági képzésajánló

Gazdaság

Színvonalas gazdasági képzések azoknak, akiknek fontos a folyamatos szakmai fejlődés és megújulás.Ősszel újra indítjuk marketing képzéseinket! Jelentkezzen most Facebook marketing és Online marketing képzéseinkre 20% Early Bird kedvezménnyel! További képzések: REFA Üzemmenedzselés képzés, Német Projektmenedzsment Szakember képzés, Szervezetek likviditás-menedzselése képzés, Online IFRS + Vállalkozási szakos képzési csomag.

Otthon Centrum: az autóipar is felpörgeti a vidéki ingatlanpiacot

Gazdaság

Folytatódik a 2014 óta tartó növekedés a vidéki lakások piacán, a legnagyobb mértékű növekedés Tatabányán és Zalaegerszegen volt.

Az erős belföldi kereslet húzta a szállodák teljesítményét az első fél évben

Gazdaság

A belföldi vendégéjszakák száma 6,1 százalékkal, míg a külföldieké 3,1 százalékkal nőtt. A vidéki szállodák árbevétele 10,9 százalékkal, 97 milliárd forintra, ezen belül a balatoniaké 14,2 százalékkal, 25 milliárd forintra emelkedett.

További híreink »

Aktuális szám - 2018 / 07-08

A tartalmakat lapunk előfizetői regisztráció, vagy belépés után érhetik el.

Az Ügyvezetők lapja hónapról hónapra szakmai segítséget nyújt az ügyvezetői feladatok ellátásához a cégvezetés, a marketing, a pénzügyek, a munkaügyek és a jog területén.

Az Ügyvezetők lapja segíti a cégvezetőket, hogy képben legyenek a már követhetetlen változásokkal. A megfelelő információk ismerete hiányában akár évi több millió forinttal is kevesebb maradhat a cég kasszájában.

A cégvezetés veszélyes üzem az ügyvezetőre nézve is, ezért hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezető személyét érintő felelősségi és szerződési kérdésekkel, az ügyvezetőt védő megoldásokkal. Lapunk írásai segíteni fogják az ügyvezetőt abban is, hogy elkerülje a cégvezetés buktatóit.

Korábbi lapszámok »

Rovatok