Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket ("cookie"-kat) használ. Bővebben

Elfogadom   Elutasítom

kiemelt témák: Változásfigyelő Bírságfigyelő Kiállítás-Konferencia Jelentések Én, mint ügyvezető Felelősségbiztosítás IT

Legfrissebb hírek

Több mint 200 vállalkozás vesz részt a Középvállalati fejlesztési programban

Cégvezetés

A feldolgozóiparban kiemelt növekedési és innovációs potenciállal rendelkező magyar kis- és középvállalkozások részére ad több lépcsőben lehetőséget a gyorsabb ütemű fejlődésre.

Üzleti és gazdasági képzésajánló

Cégvezetés

Színvonalas gazdasági képzések azoknak, akiknek fontos a folyamatos szakmai fejlődés és megújulás! Megújult Főkönyvelő Klubunk! A továbbiakban Sämling Könyvelő Klub néven folytatjuk! Ismerje meg a 2019-ben meghatározó legfontosabb gazdasági jogszabályváltozásokat két napos Adókonferenciánkon! További képzés: Pénzügyek nem pénzügyeseknek képzés.

Újabb 10 startuppal bővült a K&H inkubátorprogramja

Cégvezetés

A K&H az ingyenes infrastruktúra mellett folyamatos szakmai tanácsadást, üzletfejlesztést és képzést biztosít, több mint 30 iparági szakértő mentor támogatását, valamint a bank a hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerét adja segítségül a startupok fejlődéséhez.

További híreink »

Aktuális szám - 2018 / 10

A tartalmakat lapunk előfizetői regisztráció, vagy belépés után érhetik el.

Az Ügyvezetők lapja hónapról hónapra szakmai segítséget nyújt az ügyvezetői feladatok ellátásához a cégvezetés, a marketing, a pénzügyek, a munkaügyek és a jog területén.

Az Ügyvezetők lapja segíti a cégvezetőket, hogy képben legyenek a már követhetetlen változásokkal. A megfelelő információk ismerete hiányában akár évi több millió forinttal is kevesebb maradhat a cég kasszájában.

A cégvezetés veszélyes üzem az ügyvezetőre nézve is, ezért hangsúlyosan foglalkozunk az ügyvezető személyét érintő felelősségi és szerződési kérdésekkel, az ügyvezetőt védő megoldásokkal. Lapunk írásai segíteni fogják az ügyvezetőt abban is, hogy elkerülje a cégvezetés buktatóit.

Korábbi lapszámok »

Rovatok